We use cookies to ensure that we give you the best website experience. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.

Close

Wettelijk

Bij Kyowa Kirin Pharma B.V. zetten wij ons volledig in om uw privacy te beschermen en te respecteren.

Wij advieren u deze Privacyverklaring te lezen samen met elke andere privacyverklaring die wij u mogelijk verstrekken, omdat deze belangrijke informatie bevat over hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen, beheren, gebruiken en beschermen. Deze Privacyverklaring kan ook worden gebruikt in combinatie met andere privacyverklaringen die wij u in bepaalde situaties kunnen verstrekken.

Wij kunnen deze Privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Controleer deze Privacyverklaring regelmatig om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van de meest recente versie en de datum waarop deze voor het laatst is bijgewerkt.

Deze Privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt in mei 2018.

Als u vragen hebt over deze Privacyverklaring of over ons privacy beleid neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens:

  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., correspondentie: Kyowa Kirin Pharma B.V., Bloemlaan 2, 2132NP Hoofdddorp, ter attentie van: De Functionaris voor de Gegevensbescherming,  telefoon: 023 52 98 907
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., correspondentie: Kyowa Kirin International Ltd, hoofdkantoor, Galabank Business Park, Galashiels, TD1 1QH, Verenigd Koninkrijk, ter attentie van: De Functionaris voor de Gegevensbescherming, telefoon: +44 1896 664 0000

Wie zijn wij?

Kyowa Kirin Pharma B.V. maakt deel uit van de Kyowa Hakko Kirin Groep (“Groep”). De Groep bestaat uit verschillende juridische entiteiten, waarvan u de details hier kunt vinden en die van tijd tot tijd kunnen worden bijgewerkt.

Kyowa Kirin Pharma B.V.  is een "verwerkingsverantwoordelijke" van de persoonsgegevens die wij van u bewaren. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het bepalen van hoe wij persoonsgegevens van u bewaren en gebruiken. Wij zijn krachtens de gegevensbeschermingswetgeving verplicht u op de hoogte te stellen van de informatie in deze Privacyverklaring.

Welke informatie verzamelen wij?

Persoonsgegevens, of persoonlijke informatie, betekent alle informatie over een persoon van waaruit die persoon kan worden geïdentificeerd. Het bevat geen gegevens waarvan de identiteit is verwijderd (anonieme gegevens).

Wij kunnen verschillende soorten persoonsgegevens over u verzamelen, gebruiken, opslaan en doorgeven. Welke informatie wij verzamelen, hangt af van uw interacties met ons, bijvoorbeeld als u een patiënt bent, dan kan de verzamelde informatie verschillen van de informatie die wij verzamelen van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Wij hebben de informatie die wij mogelijk van u verzamelen als volgt gegroepeerd:

  • Identiteitsgegevens waaronder naam, geslacht, geboortedatum, burgerlijke staat, gezinsleden, beroep, beroepsregistratienummer (als u een zorgverlener bent);
  • Contactgegevens waaronder thuisadres, bedrijfsadres, e-mailadres, telefoonnummers;
  • Financiële gegevens inclusief bankrekeninggegevens;
  • Transactiegegevens inclusief details over betalingen van en naar u;
  • Technische gegevens , waaronder het Internetprotocol (IP) -adres dat wordt gebruikt om uw computer met het internet te verbinden, uw aanmeldingsgegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling, typen en versies van browserplug-ins, besturingssysteem en platform;
  • Gebruiksgegevens inclusief de volledige Uniform Resource Locators (URL) klik-stream naar, via en van onze Website (inclusief datum en tijd), reactietijden van pagina's, downloadfouten, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, pagina-interactie-informatie (zoals scrollen, klikken en muis-overs), en methoden die worden gebruikt om weg te gaan van de pagina en elk telefoonnummer dat wordt gebruikt om ons te bellen;
  • Communicatiegegevens inclusief uw voorkeuren bij het ontvangen van communicatie van ons;
  • Profielgegevens, waaronder uw gebruikersnaam en wachtwoord, voorkeuren, feedback en antwoorden op enquêtes.

Bijzondere Categorieën van Persoonsgegevens

Wij kunnen ook informatie over uw gezondheid verzamelen, opslaan en gebruiken, inclusief medische aandoeningen of handicaps. Dit is bijvoorbeeld het geval als u meedoet aan een klinisch onderzoek of anderszins.

Hoe verzamelen wij uw informatie?

  • Informatie die u ons verstrekt. U kunt ons dergelijke informatie direct verstrekken door bij ons te registreren, door deel te nemen aan een klinisch onderzoek, formulieren in te vullen, te corresponderen of met ons te praten via telefoon, e-mail, brief of anderszins, een verzoek in te dienen, ons feedback te geven over een product, het bezoeken van onze Website, met het verzoek om u van dienst te zijn / contact met u op te nemen, of als wij u als serviceprovider aanwijzen. Indien u zich inschrijft voor een klinisch onderzoek zal aanvullende informatie verstrekt worden over de verwerking van uw gegevens zodat u op geïnformeerde wijze toestemming kunt geven.
  • Informatie die wij over u verzamelen
    • Wanneer u onze Website bezoekt en e-mails van ons ontvangt, kunnen wij automatisch technische informatie over uw apparatuur, surfgedrag en patronen verzamelen. Wij verzamelen dit door cookies te gebruiken.
    • Informatie verstrekt door cookies.
      • Cookies worden gebruikt om uw ervaring tijdens het bezoeken van onze Website te verbeteren. Waar van toepassing maakt deze Website gebruik van een cookiecontrolesysteem waarmee u bij uw eerste bezoek aan de Website het gebruik van cookies op uw computer / apparaat kunt toestaan ​​of weigeren. Dit voldoet aan de wettelijke vereisten voor websites om uitdrukkelijk toestemming van u te krijgen voordat bestanden achter worden gelaten of gelezen zoals cookies op uw computer / apparaat.
      • Cookies zijn kleine bestanden die op de harde schijf van de gebruiker worden opgeslagen en die informatie over de interacties van de gebruiker en het gebruik van de Website bijhouden, bewaren en opslaan. Hierdoor kan onze Website, via de server, gebruikers een op maat gemaakte ervaring bieden.
      • Als u wilt voorkomen dat cookies van deze Website worden gebruikt en opgeslagen op de harde schijf van uw computer, moet u de nodige stappen nemen om de cookies van onze Website te blokkeren in de beveiligingsinstellingen van de webbrowser.
      • Onze Website maakt gebruik van trackingsoftware om haar bezoekers te volgen om beter te begrijpen hoe u het gebruikt. Deze software wordt geleverd door Google Analytics die cookies gebruikt om bezoekersgebruik bij te houden. De software zal een cookie opslaan op de harde schijf van de gebruiker om betrokkenheid en gebruik van de Website te volgen en te controleren, maar zal geen persoonsgegevens vastleggen, opslaan of verzamelen. U kunt de privacyverklaring van Google hier lezen voor meer informatie.
      • Andere cookies kunnen door externe leveranciers op uw harde schijf worden opgeslagen wanneer onze Website verwijzingsprogramma's, gesponsorde links of advertenties gebruikt. Dergelijke cookies worden gebruikt voor conversie en het bijhouden van verwijzingen en verlopen meestal na 30 dagen, hoewel sommige langer kunnen duren.
      • Als u meer informatie wilt over cookies en hoe deze worden gebruikt, kunt u naar http://www.allaboutcookies.org/ gaan.
    • Wanneer wij u e-mailen kunnen dergelijke e-mails volgfaciliteiten bevatten. Activiteit wordt bijgehouden en opgeslagen in een database voor toekomstige analyse en evaluatie. Een dergelijke gevolgde activiteit kan omvatten, maar is niet beperkt tot: het openen van e-mails, het doorsturen van e-mails, het klikken op links binnen de e-mailinhoud, tijden, datums en frequentie van activiteit.
  • Informatie die wij over u ontvangen van andere bronnen.
    • Wij kunnen informatie over u ontvangen als u een van de andere websites die wij gebruiken of de andere diensten die wij leveren, gebruikt. In dit geval hebben wij u geïnformeerd wanneer wij die gegevens hebben verzameld, zodat deze intern kunnen worden gedeeld en gecombineerd met gegevens die op deze Website zijn verzameld.
    • Wij kunnen informatie over u ontvangen van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg of apotheken als gevolg van een melding of klacht over een bijwerking van een van onze producten.
    • Wij werken ook samen met derde partijen (waaronder bijvoorbeeld zakenpartners, onderaannemers in technische, betalings- en bezorgingsservices, advertentienetwerken, analyseproviders, aanbieders van zoekinformatie, kredietreferentiebureaus) en ontvangen mogelijk informatie over u van hen.
    • Wij kunnen informatie ontvangen als u toestemming heeft gegeven aan andere organisaties om dat met ons te delen. Voordat u toestemming geeft aan dergelijke externe organisaties om uw persoonsgegevens te delen, is het raadzaam hun privacyverklaringen zorgvuldig te controleren.
    • Wij kunnen informatie uit openbaar beschikbare bronnen gebruiken (waar mogelijk) om uw informatie up-to-date te houden, bijvoorbeeld uit professionele registratiedatabanken.
    • Wij kunnen af ​​en toe de contactgegevens kopen van mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn om informatie van ons te ontvangen. Voordat wij dergelijke informatie kopen, zullen wij met de verkoper controleren of uw informatie op legitieme wijze is verzameld, om ervoor te zorgen dat wij alleen contact opnemen met mensen die actief interesse hebben getoond in het ontvangen van informatie van derden.
    • Wij kunnen informatie over u ontvangen als u solliciteert naar een vacature bij Kyowa Kirin Pharma B.V.

Op welke wijze kunnen wij uw informatie gebruiken?

Wij kunnen informatie over u gebruiken op de volgende manieren:

  • Om onze relatie met u te beheren.
  • Om klinisch ondezoek uit te kunnen voeren.
  • Om onze verplichtingen na te komen die voortvloeien uit contracten tussen u en ons.
  • Om te reageren op uw verzoeken.
  • Om u informatie te geven over onze activiteiten of op maat gemaakte informatie over een programma waarvoor u zich hebt aangemeld.
  • Om ons serviceniveau te verbeteren.
  • Om u op de hoogte te houden van wijzigingen in onze service en om u op de hoogte te houden van nieuwe producten en diensten.
  • Om uw mening te vragen over onze producten en diensten.
  • Om uw sollicitatie voor werk in overweging te nemen.
  • Voor administratieve en kwaliteitsgarantiedoeleinden.
  • Om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze Website op de meest effectieve manier voor u en voor uw computer wordt gepresenteerd.
  • Voor de opzet, uitoefening of verdediging van juridische claims.
  • Om onze Website te beheren en voor interne operaties, inclusief probleemoplossing, data-analyse, testen, onderzoek, statistische en enquêtedoeleinden.
  • Om onze Website te tonen en te verbeteren teneinde ervoor te zorgen dat inhoud op de meest effectieve manier voor u en voor uw computer wordt gepresenteerd.
  • Om u toe te staan ​​deel te nemen aan interactieve functies van onze service, wanneer u ervoor kiest om dit te doen als onderdeel van onze inspanningen om onze Website veilig te houden.
  • Om meldingen over mogelijke bijwerkingen te beheren en op te volgen.
  • Om klachten vast te leggen, te onderzoeken en erop te reageren.
  • Informatie die wij van andere bronnen ontvangen: wij kunnen deze informatie combineren met informatie die u ons verstrekt en met informatie die wij over u verzamelen. Wij kunnen deze informatie en de gecombineerde informatie voor de hierboven uiteengezette doeleinden gebruiken (afhankelijk van de soorten informatie die wij ontvangen).

Communicatie met u

Wij kunnen u een sms of e-mail sturen om u informatie te verstrekken over onze activiteiten en producten en diensten die door ons worden geleverd. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden via een geautomatiseerd systeem. Dit proces wordt bij de e-mail gedetailleerd in de voetnoot beschreven. Als een geautomatiseerd systeem voor afmelding niet beschikbaar is, worden in plaats daarvan duidelijke instructies voor het afmelden verstrekt.

Wij kunnen u af en toe, met uw toestemming, bellen om u informatie over onze activiteiten te verstrekken of om u informatie te verstrekken over producten en diensten die door ons worden geleverd. U kunt u afmelden voor deze oproepen door de persoon die u belt hiertoe te instrueren of door op elk moment contact met ons op te nemen over de details in het gedeelte 'Contact' van deze Privacyverklaring.

Wij kunnen ook met u communiceren door middel van marketing via de post, wanneer er van ons  gerechtvaardigd belang is om dit te doen en wanneer dit belang uw rechten niet schendt. Die gerechtvaardigde belangen omvatten het verstrekken van informatie over onze diensten, producten en andere activiteiten en die van andere zorgvuldig geselecteerde organisaties. U heeft het recht om op elk gewenst moment contact met ons op te nemen om aan te geven dat u niet langer postcommunicatie wenst te ontvangen.

Profilering

Wij kunnen gebruik maken van profilering- en screeningsmethoden om relevante communicatie te creëren en u een betere ervaring te bieden.

Om dit te doen kunnen wij extra externe gegevensbronnen gebruiken om de informatie die wij over u hebben te verrijken en te verbeteren. Dit kan het verkrijgen van details van adreswijzigingen en andere contactgegevens omvatten.

Als u niet wenst dat uw informatie op deze manier wordt gebruikt, of als u vragen heeft over hoe wij uw informatie gebruiken, kunt u contact met ons opnemen via de gegevens in het gedeelte 'Contact’ van deze Privacyverklaring.

Wat is onze juridische grondslag voor het verwerken van uw gegevens?

Er zijn een aantal wettelijke redenen voor ons om uw persoonsgegevens te verwerken.

Een van deze redenen wordt 'gerechtvaardigd belang' genoemd en betekent dat wij uw persoonsgegevens kunnen verwerken als (i) wij een oprechte en gerechtvaardigde reden hebben; en (ii) dit geen zwaarder wegende nadelige gevolgen heeft voor uw rechten en belangen.

Ons doel is de ontwikkeling en commercialisering van innovatieve geneesmiddelen voor de behandeling van onvervulde therapeutische behoeften.

Wij zullen uw persoonsgegevens gebruiken om ons te helpen deze doelen te bereiken en om u de meest geschikte informatie, producten en diensten aan te bieden en om u de beste ervaring te bieden in uw omgang met ons.

Wanneer wij uw persoonsgegevens verwerken voor onze gerechtvaardigde belangen, zullen wij de mogelijke gevolgen voor u en uw rechten op het gebied van gegevensbeschermingswetgeving in overweging nemen en in evenwicht houden.

Andere rechtsgrondslagen waarop wij ons baseren, zijn onder meer:

  • Als u een product of dienst bij ons koopt, kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken om onze overeenkomst met u te kunnen nakomen.
  • Als wij u e-mailcommunicatie aanbieden, zullen wij dit alleen doen met uw toestemming, tenzij u diensten bij ons hebt aangeschaft, in welk geval wij ons op onze gerechtvaardigde belangen kunnen baseren om u verder te contacteren. U kunt ons te allen tijde vragen om dergelijke e-mailberichten niet meer te verzenden door de onderstaande gegevens te gebruiken in het gedeelte 'Contact'.
  • Waar wij moeten voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, of om onze wettelijke rechten vast te stellen en te verdedigen, of om misdaden zoals fraude te voorkomen en op te sporen.

Wanneer wij bijzondere categorieën van persoonsgegevens gebruiken, bijvoorbeeld informatie over uw gezondheid of genetische informatie, kunnen wij u om uw toestemming voor dergelijk gebruik vragen. Soms, bijvoorbeeld als u deelneemt aan een programma, kunnen er redenen van openbaar belang of wetgeving zijn die ons in staat stellen deze informatie zonder toestemming te gebruiken, bijvoorbeeld om hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen voor geneesmiddelen te garanderen. Wij mogen ons niet baseren op uw toestemming als een dergelijke verwerking vereist is voor geneesmiddelenbewakingsdoeleinden. Geneesmiddelenbewaking gaat over geneesmiddelveiligheid: het monitoren van de effecten van medicijnen om mogelijke bijwerkingen te identificeren.

Soms kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt voor statistisch onderzoek, maar alleen in een vorm waarin u niet meer te indetificeren bent.

Hoelang bewaren wij uw informatie?

Wij bewaren uw persoonsgegevens op onze systemen zo lang als nodig is om de doeleinden waarvoor wij deze hebben verzameld te realiseren, inclusief om doeleinden die samenhangen met het  voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of andere rapportageverplichtingen.

Volgens de wet moeten wij bepaalde informatie gedurende een voorgeschreven periode bewaren. In omstandigheden waarin er geen wettelijke vereisten zijn om de juiste bewaartermijn te bepalen, zullen wij rekening houden met de hoeveelheid, de aard en de gevoeligheid van de persoonsgegevens, het potentiële risico van schade door ongeoorloofd gebruik of openbaarmaking van uw persoonsgegevens, de doeleinden waarvoor wij uw persoonsgegevens verwerken en of wij die doelen op andere manieren kunnen bereiken.

Daarom kan bepaalde informatie voor meer of minder tijd worden bewaard, afhankelijk van hoe lang wij ons redelijkerwijs verplicht voelen.

Wij evalueren onze bewaartermijnen voor persoonsgegevens regelmatig.

In sommige omstandigheden kunnen wij uw persoonsgegevens anonimiseren (zodat deze niet langer direct of indirect aan u kunnen worden gekoppeld) voor onderzoeks- of statistische doeleinden, in welk geval wij deze informatie onbeperkt kunnen gebruiken zonder voorafgaande kennisgeving aan u.

Als u ons vraagt ​​om uw informatie te wissen in overeenstemming met uw hieronder uiteengezette rechten, behouden wij basisinformatie over een suppressielijst om uw verzoek te registreren en om te voorkomen dat u in de toekomst ongewenst materialen ontvangt.

Met wie wij mogelijk uw informatie delen

Wij zullen uw persoonsgegevens NIET verkopen aan derden.

Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met elk lid van onze Groep waar wij een wettelijke grondslag hebben om dit te doen.

Wij kunnen uw informatie delen met geselecteerde externe partijen, bijvoorbeeld:

  • Wanneer wij andere bedrijven gebruiken om namens ons diensten te verlenen, bijvoorbeeld het beantwoorden van vragen over producten of diensten, verzenden van post en e-mails, analyse van de patiënt, beoordeling en profilering en bij het gebruik van auditors of andere professionele adviseurs.
  • Zakelijke partners, leveranciers en onderaannemers voor de uitvoering van een overeenkomst dat wij met hen of u aangaan.
  • Analyses en zoekmachine leveranciers die ons helpen bij het verbeteren en optimaliseren van onze Website.
  • IT-serviceproviders.
  • Klinische onderzoeksorganisaties.
  • Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.
  • Als wij een evenement uitvoeren in samenwerking met andere genoemde organisaties, moeten uw gegevens wellicht worden gedeeld. Wij zullen heel duidelijk zijn wat er met uw gegevens zal gebeuren als u zich registreert.
  • Als wij fuseren met een andere organisatie of een nieuwe entiteit vormen, kunnen uw persoonsgegevens worden doorgegeven aan die nieuwe entiteit.

Wij kunnen uw persoonsgegevens aan derden verstrekken om:

  • Te voldoen aan een rechterlijke beslissing of andere wettelijke verplichting of wanneer gegevens worden opgevraagd door onze toezichthouders of door overheidsinstanties of wetshandhavingsinstanties of vereist door beursregels waarbij een lid van de Kyowa Hakko Kirin Groep wordt vermeld;
  • Onze gebruiksvoorwaarden en andere overeenkomsten uit te voeren of toe te passen;
  • De rechten, eigendommen of veiligheid van ons, onze werknemers of anderen te beschermen. Dit kan het uitwisselen van informatie met andere bedrijven en organisaties omvatten met het oog op bescherming tegen fraude en vermindering van het kredietrisico.

Indien externe partijen ten behoeve van ons en op uitdrukkelijke instructie van ons gegevens verwerken, kwalificeren zij zich als verwerkers. In dat geval zullen wij verwerkersovereenkomsten met deze partijen sluiten.


Internationale doorgifte van persoonsgegevens

Aangezien Kyowa Kirin Pharma B.V. onderdeel is van een internationale onderneming is die uit verschillende entiteiten over de hele wereld bestaat, kunnen de gegevens die wij van u verzamelen, worden doorgegeven naar en opgeslagen op een bestemming buiten de Europese Unie ("EU") voor de doeleinden die in deze Privacyverklaring zijn beschreven, in het bijzonder aan ons moederbedrijf Kyowa Hakko Kirin in Japan.

Zie http://www.kyowakirin.com/about_us/worldwide_locations/index.html#pharmaceuticals voor een lijst van de andere entiteiten waar uw persoonsgegevens mee kunnen worden gedeeld.

Persoonsgegevens kunnen ook worden verwerkt door medewerkers van buiten de EU die voor ons werken of voor een van onze leveranciers. Dit personeel kan zich onder meer bezighouden met de verwerking van uw betalingsgegevens en het verlenen van ondersteunende diensten.

Gegevens kunnen worden doorgegeven aan en gehost worden door een externe IT-serviceprovider in de landen buiten de EU als onderdeel van geselecteerde 'Cloud'-diensten die door Kyowa Kirin International zijn goedgekeurd voor het uitvoeren van normale zakelijke praktijken. Wij kunnen uw gegevens ook delen met andere geselecteerde niet-gelieerde dienstverleners of consultants die namens ons optreden, zoals externe marketingbureaus, gespecialiseerde adviesdiensten of advocaten.

Als wij dit doen, zullen uw persoonsgegevens onderhevig blijven aan een of meer passende waarborgen zoals vastgelegd in de wet, wij kunnen bijvoorbeeld modelcontracten gebruiken in een vorm die is goedgekeurd door toezichthouders. Wij zullen alle stappen ondernemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden behandeld en in overeenstemming zijn met deze Privacyverklaring.

Als u geen persoonsgegevens verstrekt

Wanneer wij persoonsgegevens dienen te verzamelen op basis van de wet of op basis van een overeenkomst dat wij met u hebben gesloten of als u wenst deel te nemen aan een programma en u die gegevens niet verstrekt op verzoek, kunnen wij de overeenkomst dat wij met u hebben mogelijk niet uitvoeren of u toe te staan om deel te nemen aan het programma. Als dit het geval is, zullen wij u op dat moment op de hoogte stellen.

Uw rechten

U hebt een aantal rechten. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens in het gedeelte 'Contact'. Als u een van deze rechten uitoefent, kunnen wij u vragen om een identiteitsbewijs en voldoende informatie over uw interacties met ons zodat wij uw persoonsgegevens kunnen traceren. Als wij het erover eens zijn dat wij verplicht zijn om persoonsgegevens aan u (of iemand anders namens u) te verstrekken, zullen wij het u kosteloos verstrekken, behalve in uitzonderlijke omstandigheden.

U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder voor gegevensbescherming, het kantoor van de Autoriteit Persoonsgegevens, als u zich zorgen maakt over de manier waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken. U kunt contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Uw rechten omvatten:

  • transparantie over hoe wij uw gegevens gebruiken en om een ​​verzoek tot inzage in te dienen (recht op inzage);
  • het recht op het rectificeren en aanvullen van uw persoonsgegevens (recht op rectificatie en aanvulling);
  • het recht om ons te vragen uw gegevens te verwijderen (recht op vergetelheid);
  • het recht om ons te vragen om uw verwerking te stoppen (recht op beperking van de verwerking);
  • het recht om bezwaar te maken tegen (i) verwerking op basis van onze gerechtvaardigde belangen; (ii) verwerking van uw informatie voor direct marketingdoeleinden; en (iii) geautomatiseerde besluitvorming en profilering (recht op bezwaar);
  • het recht om een ​​kopie van uw informatie te ontvangen of deze naar een derde partij te laten sturen (recht op overdraagbaarheid van gegevens); en
  • een recht op vergoeding van materiële of immateriële schade veroorzaakt door het overtreden van de gegevensbeschermingsregels (recht op schadevergoeding).

Als u meer wilt weten over uw rechten, kunt u de website van de Autoriteit Persoonsgegevens bezoeken ( https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/).

Hoe u uw informatie kunt inzien en aanvullen

Wij streven ernaar om nauwkeurige, volledige en relevante persoonsgegevens te bewaren voor de doeleinden die in deze Privacyverklaring worden genoemd. Als een van de persoonsgegevens die wij over u hebben onnauwkeurig of verouderd zijn, kunt u ons vragen dit te rectificeren. Het is belangrijk dat de persoonsgegevens die wij over u hebben, juist en actueel zijn.

Veiligheidsmaatregelen ter bescherming van verlies, misbruik of wijziging van uw gegevens

Wij hebben passende maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onopzettelijk verlies en tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, wijziging en verstrekking. Details over deze maatregelen zijn op verzoek verkrijgbaar.

Derden zullen uw persoonsgegevens alleen verwerken conform onze instructies en waar zij zijn overeengekomen om de informatie vertrouwelijk te behandelen en te beveiligen.

Wij beschikken ook over procedures om elk vermoeden van inbreuk op de gegevensbeveiliging aan te pakken. Wij zullen u en elke toepasselijke regelgevende autoriteit op de hoogte stellen van een vermoedelijke inbreuk op de gegevensbeveiliging waar dit wettelijk verplicht is.

Onze veiligheidsmaatregelen worden regelmatig herzien.

Contact

Als u vragen hebt over deze Privacyverklaring of over onze privacy praktijken, uw rechten wilt uitoefenen of een klacht wilt indienen, neem dan contact op met onze functionaris voor de gegevensbescherming via:

  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., correspondentie: Kyowa Kirin Pharma B.V., Bloemlaan 2, 2132NP Hoofdddorp, ter attentie van: De Functionaris voor de Gegevensbescherming,  telefoon: 023 52 98 907
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , correspondentie: Kyowa Kirin International Ltd, hoofdkantoor, Galabank Business Park, Galashiels, TD1 1QH, Verenigd Koninkrijk, ter attentie van: De Functionaris voor de Gegevensbescherming, telefoon: +44 1896 664 0000