We use cookies to ensure that we give you the best website experience. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.

Close

Me Kyowa Kirin International plc:ssä olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Lue tämä tietosuojailmoitus sekä muut mahdolliset tietosuojailmoitukset, sillä ne sisältävät tärkeitä tietoja siitä, miten keräämme, hallinnoimme, käytämme ja suojelemme henkilötietojasi. Tätä tietosuojailmoitusta voidaan käyttää myös muiden tietosuojailmoitusten yhteydessä, joita voimme joissakin tilanteissa julkaista.

Voimme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta ajoittain. Tarkista tämä käytäntö säännöllisesti varmistaaksesi, että olet tietoinen uusimmasta versiosta sekä sen viimeisimmästä päivityksestä.

Tätä käytäntöä päivitettiin viimeksi kesäkuussa 2018.

Mikäli sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai muista yksityisyyden suojaan liittyvistä käytännöistämme, ota meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Kirjepostilla: Kyowa Kirin International Ltd, Head Office, Galabank Business Park, Galashiels, TD1 1QH, United Kingdom. Lisää kuoreen merkintä: The Data Protection Officer
  • Puhelimitse: +44 1896 664 0000

Keitä me olemme?

Kyowa Kirin International plc on osa Kyowa Hakko Kirin -yhtymää. Konserni koostuu erilaisista oikeusoppineista henkilöistä, joista yksityiskohtaisempia tietoja Kyowa Kirinin verkkosivuilta http://www.kyowa-kirin.com/about_us/worldwide_locations/index.html, joita päivitetään aika ajoin. Mainitessamme "KKI", "me" tai "meidän" tässä käytännössä, viitataan sillä Kyowa Hakko Kirin -yhtymään, joka vastaa henkilötietojesi käsittelystä.

KKI on sinusta keräämiemme henkilötietojen "rekisterinhaltija". Tämä tarkoittaa sitä, että olemme vastuussa siitä, kuinka tallennamme ja käytämme henkilötietojasi. Tietosuojalainsäädännön mukaan meidän on ilmoitettava sinulle tämän tietosuojatiedotteen sisältämistä seikoista.

Mitä tietoja keräämme?

Henkilötiedoilla tai henkilökohtaisilla tiedoilla tarkoitetaan asioita, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa. Ne eivät sisällä tietoja, joissa henkilöllisyys on poistettu (anonymisoidut tiedot).

Voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erilaisia henkilökohtaisia tietojasi. Keräämämme tiedot riippuvat asioinnistasi kanssamme - esimerkiksi jos olet potilas, kerätyt tiedot voivat vaihdella sen mukaan, mitä tietoja terveydenhuollon ammattilaiset ovat sinusta keränneet.

Olemme ryhmitelleet sinusta mahdollisesti keräämämme tiedot seuraavasti:

  • Henkilötunnisteet, mukaan lukien nimi, nimike, sukupuoli, syntymäaika, passin numero, siviilisääty, ammatti, ammatillinen rekisterinumero (mikäli olet terveydenhuollon ammattilainen), valokuvat, äänitetyt viestit sekä videot;
  • Yhteystiedot sisältäen yksityisen tai yrityksen fyysisen osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot (riippuen siitä, mitä niistä olet meille antanut);
  • Taloudelliset tiedot, mukaan lukien pankkitilitiedot ja verotiedot;
  • Tapahtumatiedot, mukaan lukien maksamasi ja vastaanottamasi laskut;
  • Tekniset tiedot, mukaan lukien Internet-protokollan (IP) mukainen osoite, joka yhdistää tietokoneesi Internetiin, kirjautumistiedot, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset, selaimen laajennustyypit ja -versiot, käyttöjärjestelmä sekä alusta;
  • Käyttötiedot, mukaan lukien täydet Uniform Resource Locators (URL) -klikkaukset sekä sivustollamme että sen kautta muille sivustoille (mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika), sivun vastausajat, latausvirheet, tietyillä sivuilla käyntien pituus, tiedot vuorovaikutuksesta (kuten vieritys, klikkaukset ja hiiren käyttö näytöllä), menetelmät, joita on käytetty sivuiltamme poistumiseen sekä puhelinnumero, jota olet käyttänyt ottaessasi meihin yhteyttä;
  • Viestintätiedot, mukaan lukien mieltymyksesi vastaanottaa viestintää meiltä;
  • Profiilitiedot, mukaan lukien käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, asetukset, palautteet sekä mielipidekyselyjen vastaukset.

Henkilötietojen erityisluokat

Voimme myös kerätä, tallentaa ja käyttää terveyttäsi koskevia tietoja, mukaan lukien sairaudet ja vammat, joko kliinisen tutkimusohjelman ohessa tai muilla tavoin.

Kuinka keräämme tietosi?

  • Antamasi tiedot: voit antaa meille tietoja suoraan rekisteröitymällä meille, osallistumalla kliiniseen tutkimukseen, täyttämällä lomakkeita, vastaamalla puheluun tai soittamalla meille itse, sähköpostitse, kirjeitse tai muulla tavalla, vastaamalla kyselyyn, antamalla meille palautetta tuotteesta, vierailemalla verkkosivustollamme, pyytämällä meitä tarjoamaan sinulle palveluja/yhteydenottoa tai nimittämällä meidät palveluntarjoajaksesi.
  • Tiedot, joita keräämme sinusta:
    • Vieraillessasi verkkosivustollamme ja vastaanottaessasi meiltä sähköpostia, voimme tallentaa automaattisesti laitteesi teknisiä tietoja, selaustoimintoja sekä verkkokäyttäytymistä. Keräämme nämä tiedot evästeiden avulla.
    • Evästeiden tallentamat tiedot:
      • Evästeitä käytetään optimoimaan verkkosivustomme toiminnot juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Tarvittaessa tämä verkkosivusto käyttää evästeiden valvontajärjestelmää, joka antaa sinun valita ensimmäisellä vierailullasi verkkosivustollamme, haluatko sallia vai estää evästeiden käytön tietokoneellasi/laitteellasi. Tämä on verkkosivustolainsäädännön vaatimusten mukainen käytäntö, jolla saavutetaan täsmällinen hyväksyntäsi siihen, että sivustomme täydellinen toimivuus vaatii evästeiden tallentamisen tietokoneellesi/laitteellesi.
      • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän kiintolevylle, ja jotka jäljittävät, tallentavat ja säilyttävät tietoja käyttäjän vuorovaikutusta ja verkkosivuston käyttöä koskien. Tämä sallii verkkosivustomme palvelimen tarjota käyttäjille räätälöityjä kokemuksia.
      • Mikäli haluat estää evästeiden käytön ja tallentamisen tällä verkkosivustolla tietokoneesi kovalevylle, sinun on suoritettava tarvittavat toimenpiteet verkkoselaimesi suojausasetuksissa estääksesi kaikki evästeet verkkosivustollamme.
      • Sivustomme käyttää seurantaohjelmistoja seuraamaan sivulla vierailevia ymmärtääksemme paremmin sen, kuinka juuri sinä käytät sivujamme. Tämän ohjelmiston meille tarjoaa Google Analytics, joka käyttää evästeitä vierailijoiden sivustolla käyttäytymisen seuraamiseen. Ohjelmisto tallentaa evästeen käyttäjän kiintolevylle seuratakseen sekä sitoutumistasi verkkosivuston käyttöön että itse käyttöä, mutta se ei tallenna, varastoi tai kerää henkilötietoja. Voit lukea lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä täältä.
      • Ulkopuoliset tahot ja kolmannet osapuolet voivat tallentaa muita evästeitä kiintolevyllesi, silloin kun klikkaat verkkosivustollamme olevia viittauksia, sponsoroituja linkkejä tai mainoksia. Tällaisia evästeitä käytetään viittausten muuntamiseen ja linkkien seurantaan. Nämä evästeet raukeavat tyypillisesti 30 päivän sisällä, joskin jotkut niistä saattavat kestää pidempään.
      • Halutessasi lisätietoja evästeistä ja niiden käytöstä, vieraile osoitteessa http://www.allaboutcookies.org/.
    • Kun lähetämme sinulle sähköpostia, saattavat sähköpostit mahdollisesti sisältää seurantaohjelman. Toimintojasi seurataan ja niitä tallennetaan tietokantaan tulevaisuudessa tapahtuvaa analysointia ja arviointia varten. Tällainen jäljitystoiminta saattaa sisältää seuraavia, mutta ei kuitenkaan rajoitu niihin: sähköpostien avaaminen ja edelleenlähettäminen, sähköpostin sisältämien linkkien klikkaaminen, ajankohdat, päivämäärät sekä toiminnan tiheys.
  • Muista lähteistä vastaanottamamme tiedot sinusta:
    • Saatamme saada tietoja sinusta, mikäli käytät jotakin muuta meidän kauttamme toimivaa sivustoa tai muita tarjoamiamme palveluja. Tässä tapauksessa kerätessämme näitä tietoja olemme ilmoittaneet sinulle siitä, että ne voidaan jakaa sisäisesti sekä yhdistää tällä sivustolla kerättyihin tietoihin.
    • Saatamme mahdollisesti saada tietoja terveydenhuollon ammattilaisilta tai apteekeista tapaturmaraportin tai valituksen yhteydessä. Etunimi ja sukunimi on aina piilotettu, joten raportissa mainitaan ainoastaan nimesi alkukirjaimet.
    • Työskentelemme yhdessä myös kolmansien osapuolten (kuten esimerkiksi liikekumppaneiden, teknisten palvelunharjoittajien, maksu- ja jakelupalvelun tuottajien, mainosverkostojen, analysointipalvelujen tarjoajien, hakutietojen tarjoajien sekä luottotietolaitosten) kanssa. Voimme myös vastaanottaa heiltä tietoja sinusta.
    • Voimme vastaanottaa tietoja ainoastaan, jos olet antanut luvan muille organisaatioille niiden jakamisesta kanssamme. Ennen kuin annat luvan tällaisille kolmannen osapuolen organisaatioille jakaa henkilötietojasi muille osapuolille, on sinun tarkistettava heidän tietosuojailmoituksensa huolellisesti.
    • Saatamme vastaanottaa (mahdollisuuksien mukaan) tietoja julkisesti saatavilla ja ajan tasalla olevista henkilötietokannoista, kuten esimerkiksi henkilötietojesi muutokset Postin osoitetietokannassa tai väestörekisterin kautta saatavat tiedot.
    • Saatamme joskus ostaa sellaisten henkilöiden yhteystiedot, jotka mahdollisesti ovat kiinnostuneita kuulemaan meistä. Ennen näiden tietojen hankkimista tarkistamme tietojen välittäjän kanssa, että tietosi on kerätty sopivalla tavalla, ja näin ollen voimme ottaa yhteyttä ainoastaan ihmisiin, jotka ovat aktiivisesti ilmaisseet kiinnostuksensa saada tietoja kolmansilta osapuolilta.
    • Voimme kerätä tietoja sinusta, mikäli haet avointa työpaikkaa KKI:ssä.

Kuinka voimme käyttää tietojasi?

Käytämme sinua koskevia tietoja seuraavin tavoin:

  • Hoitaaksemme ja hallinnoidaksemme suhteitamme kanssasi
  • Kliinisten tutkimusten tekemiseen
  • Täyttääksemme velvollisuutemme välillämme vallitsevia sopimuksia koskien
  • Vastataksemme pyyntöihisi
  • Voidaksemme antaa sinulle tietoa toiminnoistamme tai räätälöityjä tietoja ohjelmista, joihin olet ilmoittautunut
  • Parantaaksemme palvelun tasoa
  • Voidaksemme ilmoittaa muutoksista palveluistamme sekä ilmoittaaksemme sinulle uusista tuotteista ja palveluista
  • Voidaksemme tarkastella näkemyksiäsi tuotteistamme ja palveluistamme
  • Tarkastellaksemme työhakemustasi
  • Hallinnollisiin tarkoituksiin sekä laadun varmistukseen
  • Varmistaaksemme, että verkkosivustomme sisältö on räätälöity juuri sinulle ja tietokoneellesi
  • Oikeudellisten velvoitteiden täyttämistä, käyttämistä tai puolustamista varten
  • Hallinnoidaksemme sivustoamme sekä sen sisäisiä toimintoja, kuten vianmääritystä, tietojen analysointia, testausta, tutkimusta, tilastointia ja mielipidetutkimuksia
  • Voidaksemme tarjota vaadittavaa sisältöä sekä parantaaksemme sivustoamme varmistaaksemme, että sisältö on esitetty tehokkaimmalla tavalla sinun ja tietokoneesi valmiuksia silmälläpitäen
  • Voidaksesi osallistua palvelumme vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen osana pyrkimyksiämme pitää sivustomme turvallisena
  • Hallitaksemme ja seurataksemme haittatapahtumaraportteja
  • Tallentaaksemme, tutkiaksemme ja vastataksemme valituksiin
  • Käsitelläksemme muista lähteistä saatuja tietoja. Voimme yhdistää nämä tiedot itse antamiisi tietoihin sekä meidän keräämiimme tietoihin. Voimme käyttää näitä tietoja sekä niihin yhdistettyjä tietoja edellä kuvattuihin tarkoituksiin (vastaanottamistamme tiedoista riippuen).

Viestintä kanssasi

Voimme lähettää sinulle tekstiviestin tai sähköpostin tarjotaksemme sinulle tietoa toiminnastamme sekä tarjoamistamme tuotteista ja palveluista. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa automaattisen järjestelmän kautta. Tämä prosessi on selitetty yksityiskohtaisesti jokaisen sähköpostin alaosassa. Mikäli automaattinen tilauksen peruutus ei ole käytettävissä, sen sijaan ilmoitetaan selkeät ohjeet tilauksen peruuttamiseksi.

Saatamme joskus, tietysti ainoastaan suostumuksellasi, soittaa sinulle antaaksemme tietoja toiminnastamme tai tiedottaaksemme sinua tuotteistamme ja palveluistamme. Voit peruuttaa yhteydenotot puhelimitse ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa tämän ilmoituksen “Yhteystiedot”-osiossa annettujen tietojen kautta.

Voimme myös kommunikoida kanssasi postitse toimitettavan suoramarkkinoinnin avulla, silloin kun se on oikeutettua, ja ainoastaan siinä tapauksessa, että nämä toimenpiteet eivät ole ristiriidassa oikeuksiesi kanssa. Oikeutettuihin asioihin kuuluu mm. tarjota sinulle tietoa palveluistamme, tuotteistamme sekä muusta toiminnasta, tai muiden huolellisesti valittujen organisaatioiden tiedoista. Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa sekä päättää, haluatko vastaanottaa postitse toimitettuja materiaaleja.

Profilointi

Voimme käyttää profilointi- ja seulontatapoja tuottaaksemme asiaankuuluvaa viestintää sekä tarjotaksemme sinulle paremman käyttäjäkokemuksen.

Tätä varten voimme käyttää muita ulkoisia tietolähteitä, jotta voimme lisätä ja parantaa sinusta omaamaamme tietoa, kuten tietoja osoitteen muutoksista ja muista yhteystiedoista.

Mikäli et halua, että tietojasi käytetään tällä tavalla tai jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka käytämme tietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä tämän ilmoituksen "Yhteystiedot"-osiossa annettujen tietojen kautta.

Mikä on oikeusperustamme tietojesi käyttämiselle?

Meillä on useita laillisia perusteita käsitellä henkilötietojasi.

Yksi niistä on "oikeutettu etu" tarkoittaen sitä, että voimme käsitellä henkilötietojasi, jos (i) meillä on aito ja perusteltu syy; ja (ii) jos se ei vahingoita mitään oikeuksiasi ja etujasi.

Tavoitteenamme on innovatiivisten lääkkeiden kehittäminen ja kaupallistaminen hoitamattomien terapeuttisten tarpeiden täyttämiseksi.

Käytämme henkilötietojasi auttaaksemme sinua saavuttamaan nämä tavoitteet sekä antaaksemme sinulle sopivimmat tiedot, tuotteet ja palvelut sekä tarjotaksemme sinulle parhaan kokemuksen asioidessasi kanssamme.

Aina kun käsittelemme henkilötietojasi laillisten oikeuksiemme nojalla, harkitsemme sen mahdollista vaikutusta sinuun ja oikeuksiisi tietosuojalainsäädäntöön nojaten.

Muut oikeusperustat, joihin toimintamme perustuu, ovat seuraavat:

  • Mikäli ostat meiltä tuotteita tai palveluja, voimme käsitellä henkilötietojasi täyttääksemme kanssasi tehdyn sopimuksen.
  • Mikäli tarjoamme sinulle sähköpostiviestintää, teemme sen ainoastaan suostumuksellasi, paitsi siinä tapauksessa, että olet jo ostanut meiltä palveluja, jolloin voimme luottaa oikeutettuihin etuihimme ottaa sinuun yhteyttä. Voit pyytää meitä olemaan lähettämättä tällaisia sähköpostiviestejä milloin tahansa "Yhteystiedot"-osiossa annettujen tietojen kautta.
  • Mikäli meidän on noudatettava oikeudellisia velvoitteitamme tai perusteltava ja puolustettava laillisia oikeuksiamme.

Mikäli käytämme erityisiä henkilötietoja, kuten esimerkiksi tietoja terveydestäsi tai geneettisistä tiedoistasi, pyydämme lupaa niiden käyttöön. Esimerkiksi silloin, jos osallistut tutkimukseen.

Joskus henkilötietojasi saatetaan käyttää tilastolliseen tutkimukseen, mutta ainoastaan anonyymisti.

Kuinka pitkään tietojasi säilytetään?

Tallennamme henkilötietojasi järjestelmissämme niin kauan kuin se on tarpeen, täyttääksemme tarkoituksen, jota varten ne on kerätty - mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpidollisten tai muiden raportointivaatimusten täyttäminen.

Meidän on lain mukaan säilytettävä tietyt tiedot määrätyn ajan mukaisesti. Tilanteissa, joissa tällaisia oikeudellisia vaatimuksia ei ole, asianmukainen säilytysaika määritetään tarkastelemalla henkilötietojen määrää, luonnetta ja herkkyyttä, mahdollisia henkilötietojen luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta aiheutuvia haittoja, sekä sitä, mitä tarkoitusta varten säilytämme henkilötietojasi ja pystymmekö täyttämään nämä tarpeet muilla keinoin.

Tästä syystä toisia tietoja säilytetään pidempään kuin toisia riippuen siitä, kuinka kauan niitä tarvitaan.

Tarkistamme henkilötietojen säilyttämisaikoja säännöllisesti.

Joissakin tilanteissa voimme anonymisoida henkilötietosi (siten, että niitä ei enää voida liittää sinuun) tutkimus- tai tilastointitarkoituksiin, jolloin voimme käyttää näitä tietoja ehdoitta ilman sinulle toimitettua erillistä ilmoitusta.

Mikäli pyydät meitä poistamaan tietosi alla mainittujen oikeuksien mukaisesti, meillä on olemassa tietojärjestelmä, joka rekisteröi nämä pyynnöt. Tämän ansiosta vältyt tulevien tarpeettomien materiaalien vastaanottamiselta.

Kenelle voimme jakaa tietosi

Emme myy henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Voimme jakaa henkilötietojasi kenen tahansa ryhmän jäsenemme kanssa. Tähän tiedonjakamiseen meillä on olemassa oikeusperusta.

Voimme jakaa tietosi valitulle kolmannelle osapuolelle, mukaan lukien:

  • Käyttäessämme muita yrityksiä tarjoamaan palveluja meille, esim. vastatessasi kysymyksiin tuotteitamme tai palvelujamme koskien, sähköpostit ja niiden lähettäminen, potilasanalyysi, arviointi ja profilointi sekä tilintarkastajien tai muiden ammattihenkilöiden käyttö.
  • Liikekumppanit, tavarantoimittajat ja alihankkijat, joko sinun tai meidän kanssamme tekemiensä sopimusten täyttämiseksi.
  • Analysointipalvelut ja hakukoneiden toimittajat, jotka auttavat meitä parantamaan ja optimoimaan sivustoamme.
  • IT-palveluiden tarjoajat.
  • Kliiniset tutkimusorganisaatiot.
  • Terveydenhuollon ammattilaiset.
  • Mikäli järjestämme tapahtuman yhteistyössä muiden nimettyjen organisaatioiden kanssa, saatamme joutua jakamaan joitakin henkilötietoja. Tiedotamme sinua näistä asioista yksityiskohtaisesti rekisteröityessäsi palveluumme.
  • Mikäli fuusioidumme toisen organisaation kanssa tai perustamme uuden yrityksen, henkilötietosi voidaan siirtää kyseiseen uuteen yksiköön.

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille:

  • Noudattaaksemme tuomioistuimen päätöstä tai muuta lakisääteistä velvoitetta tai kun lainsäädäntöviranomaiset tai muut viranomaistahot pyytävät tietoja tai noudattaaksemme jonkin pörssin sääntöjä, joissa Kyowa Hakko Kirin -yhtiön jäsen on listattuna;
  • Vaaliaksemme tai soveltaaksemme käyttöehtojamme tai muita sopimuksia;
  • Suojellaksemme työntekijöidemme oikeuksia sekä taataksemme oman turvallisuutemme – tai muiden - suojellessamme omaisuutta tms. Tähän voi kuulua tietojen vaihtaminen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.

Henkilötietojen kansainväliset siirrot

Koska KKI on kansainvälinen yritys, joka koostuu maailmanlaajuisesti useista yrityksistä, keräämämme tiedot voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan Unionin (EU) ulkopuolelle tässä käytännössä kuvattuihin tarkoituksiin, erityisesti emoyhtiömme Kyowa Hakko Kirinin toimesta Japanissa. Luettelo muista yhteisöistä, joiden kanssa henkilötietoja voidaan jakaa, löytyy osoitteesta http://www.kyowa-kirin.com/about_us/worldwide_locations/index.html#pharmaceuticals.

Henkilötietojasi voidaan käsitellä myös EU:n ulkopuolella toimivan henkilöstön toimesta, joka työskentelee joko meille tai jollekin toimittajistamme. Tällainen henkilöstö voi harjoittaa muun muassa maksutietojesi käsittelyä tai tukipalveluiden tarjoamista.

Kolmannen osapuolen tietotekniikkapalvelujen tarjoaja voi siirtää ja vastaanottaa tietoja EU:n ulkopuolisissa maissa osana valittuja "pilvi"-palveluita, jotka Kyowa Kirin International on valinnut tavanomaisten liiketoimintakäytäntöjensä toteuttamiseksi. Voimme myös jakaa tietosi muiden valittujen, riippumattomien palveluntarjoajien tai sellaisten konsulttien kanssa, jotka toimivat meidän puolestamme, kuten ulkopuoliset markkinointitoimistot, erikoisneuvontapalvelut tai asianajajat.

Jos näin tehdään, henkilötietoihisi kohdistetaan joko yksi tai useampi laissa säädetty asianmukainen suojatoimenpide - voimme esimerkiksi käyttää mallisopimuksia viranomaisten hyväksymän lomakkeen muodossa. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Mikäli et luovuta henkilötietojasi

Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain tai sopimuksen mukaisten sopimusehtojen mukaisesti, tai jos haluat osallistua ohjelmaan etkä anna näitä tietoja pyydettäessä, emme ehkä pysty tekemään sopimusta kanssasi etkä näinollen voi osallistua ohjelmaan. Jos näin on, ilmoitamme sinulle asiasta.

Sinun oikeutesi

Sinulla on useita oikeuksia. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota yhteyttä meihin Yhteydenotot-osiossa annettujen tietojen kautta. Jos päätät käyttää jotakin näistä oikeuksista, voimme pyytää todisteita henkilöllisyydestäsi sekä lisätietoja vuorovaikutuksesta kanssamme, jotta löydämme henkilötietosi. Mikäli olemme samaa mieltä siitä, että meillä on velvollisuus luovuttaa henkilötietoja sinulle (tai valtuuttamallesi henkilölle), toimitamme tiedot maksutta (paitsi poikkeustilanteissa).

Sinulla on myös oikeus tehdä kantelu tietosuojavaltuutetulle, mikäli olet huolissasi siitä, kuinka käytämme henkilötietojasi. Voit ottaa yhteyttä:

Oikeutesi ovat:

  • avoimuus siitä, kuinka käytämme tietojasi, sekä siitä, kuinka voit tehdä käyttöoikeuspyynnön (pääsy tietoihin);
  • oikeus henkilötietojesi päivittämiseen ja oikaisemiseen (oikeus oikaisuun);
  • oikeus pyytää meitä poistamaan tietosi (oikeus tulla unohdetuksi);
  • oikeus pyytää meitä lopettamaan tietojesi käsittely (oikeus rajoituksiin);
  • oikeus vastustaa (i) käyttöä laillisten asianhaarojen perusteella; (ii) tietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin; sekä (iii) automaattista päätöksentekoa ja profilointia (oikeus vastustamiseen);
  • oikeus saada kopio tiedoistasi tai lähettää se kolmannelle osapuolelle (oikeus tietojen siirrettävyyteen); sekä
  • oikeus vaatia vahingonkorvausta aineellisista tai aineettomista vahingoista, mikäli rikomme tietosuoja-asetusta (oikeus korvaukseen).

Halutessasi lisätietoja oikeuksistasi, voit vierailla tietosuojavaltuutetun sivuilla (https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr).

Kuinka voit käyttää ja päivittää tietojasi

Pyrimme käyttämään tarkkoja, täydellisiä ja asiaankuuluvia henkilötietojasi tässä yksityisyyskäytännössä esitettyihin tarkoituksiin. Mikäli jokin henkilötiedoistasi, joita meillä on tallennettuna, on epätarkka tai vanhentunut, voit pyytää meitä korjaamaan sen. On tärkeää, että hallussamme olevat henkilötietosi ovat tarkkoja ja ajankohtaisia.

Käyttämämme turvatoimenpiteet henkilötietojesi menetyksen, väärinkäytön tai muuttamisen varalta

Ylläpidämme kohtuullisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on varmistaa henkilötietojesi turvaaminen vahingossa tapahtuvan menetyksen tai luvattoman tunkeutumisen, käytön, muuttamisen ja paljastamisen varalta. Yksityiskohtaiset tiedot näistä toimenpiteistä ovat saatavilla pyynnöstä.

Kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan ohjeistuksemme mukaan ja ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka takaa sen, että tietosi käsitellään luottamuksellisesti ja että ne ovat turvassa.

Meillä on myös menettelytapoja tilanteisiin, joissa epäilemme tietoturvan tulleen rikotuksi. Ilmoitamme sekä sinulle että mahdollisille lainvalvontaviranomaisille epäillyistä tietoturvarikkomuksista, kuten meiltä lain nojalla vaaditaan tekemään.

Turvatoimenpiteemme tarkistetaan säännöllisesti.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai muista yksityisyyden suojaan liittyvistä käytännöistämme, tai haluat tehdä valituksen, ota yhteyttä tietosuojavastaavamme:

  • Sähköpostitse: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Global Data Protection Officer Anne Frost)
  • Mona Eghbali ja Rebecka af Petersens (Local Data Protection Champions): This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ja This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Kirjepostilla: Kyowa Kirin International Ltd, Head Office, Galabank Business Park, Galashiels, TD1 1QH, United Kingdom. Lisää kuoreen merkintä: The Data Protection Officer
  • Puhelimitse: +44 1896 664 0000

Are you sure you wish to continue?