We use cookies to ensure that we give you the best website experience. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.

Close

Hos Kyowa Kirin International plc bestræber vi os på at respektere og beskytte dine persondata bedst muligt.

Gennemlæs venligst vores privatlivspolitik sammen med andre lignende meddelelser, da den indeholder vigtig information om, hvordan vi indsamler, behandler, bruger og beskytter dine persondata. Denne generelle privatlivspolitik kan også anvendes i sammenhæng med andre mere specifikke privatlivsmeddelelser.

Vi forbeholder os retten til at ændre denne politik fra tid til anden. Gennemlæs den jævnligt, så du kan sikre dig, at du er bekendt med den seneste version og den sidste ændringsdato.

Denne politik blev senest ændret i juni 2018.

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne politik eller generelt om privatlivsbeskyttelse, bedes du kontakte os direkte:

  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Post: Kyowa Kirin International Ltd, Head Office, Galabank Business Park, Galashiels, TD1 1QH, United Kingdom – adresser din forespørgsel til vore ”Data Protection Officer”
  • Telefon: +44 1896 664 0000

Hvem er vi?

Kyowa Kirin International plc er en del af Kyowa Hakko Kirin Group. Gruppen består af forskellige juridiske delenheder. Detaljer om disse forhold kan findes på Kyowa Kirins hjemmeside http://www.kyowa-kirin.com/about_us/worldwide_locations/index.html . Hjemmesidens oplysninger kan blive opdateret fra tid til anden. Når vi anvender betegnelsen ‘KKI’, ‘os’ eller ‘vi’ i denne privatlivspolitik, henviser vi til den relevante virksomhed i Kyowa Hakko Kirin Group, der er ansvarlig for behandlingen af dine persondata.

KKI er "data controller" (dataansvarlig) for de persondata, vi har indsamlet om din person. Vi er således ansvarlige for, hvordan vi som virksomhed opbevarer og anvender denne type data. I henhold til den gældende persondataforordning er vi forpligtede til at meddele dig, hvilke data der er tale om.

Hvilke persondata indsamler vi?

Persondata eller personlige oplysninger omfatter enhver information om et individ, hvorudfra en person kan identificeres. Dette inkluderer ikke anonyme data, hvor identitetsmuligheden er fjernet.

Vi kan indsamle, bruge, lagre og overføre forskellige oplysninger om dig. Hvilken information vi indsamler, afhænger af din interaktion med os, samt i hvilken rolle du optræder.

Dog kan man gruppere typen af indsamlede data på følgende vis:

  • Identitetsdata inkluderer navn, titel, køn, fødselsdato, pasnummer, civil status, beskæftigelse, registreringsnummer (hvis du arbejder inden for sundhedsvæsenet); fotos, optaget lyd og video.
  • Kontaktoplysninger inkluderer privatadresse eller virksomhedens fysiske adresse, e-mailadresse og telefonnumre (alt afhængigt af hvilke oplysninger du har angivet);
  • Finansielle data inkluderer bankkonto og informationer om skattestatus.
  • Transaktionsdata inkluderer detaljer om betalinger til og fra dig;
  • Tekniske data inkluderer IP-adressen, der forbinder din computer til internettet, dine loginoplysninger, browsertype- og udgave, tidszoneindstillinger, data om din browsers plug-ins, operativsystem og platform;
  • Brugsdata inkluderer den fulde Uniform Resource Locators (URL) clickstream til, gennem og fra vores side (inkl. tid og dato), sideresponstider, downloadfejl, længden af besøg til specifikke sider, interaktioner på sider (såsom scrolling, klik og mouse-overs), stier væk fra hjemmesiden og telefonnumre anvendt til at ringe os op.
  • Kommunikationsdata inkluderer dine præferencer i kommunikationen med os;
  • Profildata inkluderer dit brugernavn og din adgangskode, præferencer, feedback og spørgeskemaundersøgelser.

Særlige kategorier for persondata

Vi kan også indsamle, opbevare og anvende information om dit helbred, herunder sygdomme eller handicaps, der er indsamlet gennem et klinisk undersøgelsesprogram eller på anden vis.

Hvordan indsamler vi oplysningerne?

  • Informationer, du videregiver til os. Du kan give os denne type information ved at registrere dig hos os, ved at deltage i kliniske undersøgelser, ved at udfylde formularer, gennem telefonsamtaler, gennem e-mail, eller almindelig post, ved at indsende en forespørgsel, ved at give feedback til et produkt, ved at besøge vores hjemmeside, ved at bede om en service eller kommunikation, eller når vi udnævner dig som serviceudbyder.
  • Informationer, vi indsamler om dig.
  • Når du besøger vores hjemmeside og modtager e-mails fra os, kan vi automatisk indsamle tekniske data om dit udstyr, browseraktivitet og adfærdsmønstre. Vi indsamler denne information via cookies.
    • Information, der indsamles gennem cookies.
      • Cookies anvendes til at forbedre din oplevelse, når du anvender vores hjemmeside. Om muligt anvender vores hjemmeside et system for cookies, der giver dig muligheden for at tillade eller afvise cookies ved dit første besøg på siden. Dette sker i henhold til den gældende lovgivning, der kræver et eksplicit samtykke fra dig, for at en hjemmeside kan efterlade filer såsom cookies på din computer/enhed.
      • Cookies er små tekstfiler, der gemmes på brugerens harddisk. De følger, gemmer og opbevarer information om brugerens interaktioner og brug af hjemmesiden. Det gør det muligt for vores hjemmeside at tilbyde en skræddersyet brugeroplevelse.
      • Hvis du ønsker at undgå brug og opbevaring af cookies fra denne hjemmeside på din computers harddisk, bedes du ændre din browsers sikkerhedsindstillinger for derigennem at blokere cookies.
      • Vores hjemmeside benytter en trackingsoftware til at monitorere vores brugere. Det sker for bedre at forstå deres online adfærd. Softwaren udbydes af Google Analytics, og denne software anvender cookies til at tracke de besøgende. Dermed gemmes en cookie på brugerens harddisk, der overvåger brugen af hjemmesiden. Denne software opbevarer, gemmer eller indsamler dog ikke persondata. Du kan her læse Googles privatlivspolitik for nærmere information.
      • Andre eksterne cookies kan også gemmes på din harddisk, når vores hjemmeside anvender henvisningsprogrammer, sponsorerede links eller annoncering. Disse cookies anvendes til at følge den overførte trafik til vores hjemmeside. De udløber normalt efter 30 dage, men nogle gange først senere.
      • Hvis du ønsker at vide mere om cookies, og hvordan de bruges, bedes du besøge: http://www.allaboutcookies.org/ .
    • Når vi sender dig e-mails, kan disse e-mails indeholde tracking-hjælpemidler. Aktiviteter følges og gemmes i en database for fremtidig analyse og evaluering. Denne trackede aktivitet indeholder, men er ikke begrænset til åbning af e-mails, videresendelse af e-mails, links, der klikkes på inden for e-mailen, samt tid, dato og hyppighed af aktivitet.
  • Informationer, vi indsamler om dig fra andre kilder.
    • Vi kan indsamle informationer om dig, hvis du anvender en af de andre hjemmesider, vi administrerer, eller en af de andre services, vi udbyder. I så fald har vi allerede informeret dig om, at den indsamlede data anvendes internt og i sammenhæng med anden data.
    • Vi kan modtage oplysninger om dig fra andre sundhedsfaglige enheder eller fra apoteker som følge af bivirkninger. Dit fornavn og efternavn sløres og angives kun med initialer i vores rapporter.
    • Vi arbejder også sammen med tredjeparter (herunder forretningspartnere, underleverandører for tekniske-, betalings- og leveringsservices, annonceringsnetværk, analyseudbydere og kreditvurderingsbureauer), og vi modtager muligvis information om dig fra disse parter.
    • Vi kan modtage information om dig, hvis du har givet tilladelse til, at andre organisationer må dele den med os. Før du giver tilladelse til, at tredjepartsorganisationer kan dele dine persondata, bør du gennemgå deres privatlivspolitik med stor omhu.
    • Vi kan indhente informationer fra offentligt tilgængelige kilder (hvis muligt) for at holde dine informationer opdateret. Det kan f.eks. være fra offentligt tilgængelige registre.
    • I visse tilfælde indkøber vi kontaktoplysninger om personer, som kunne være interesserede i at høre fra os. Før vi anskaffer denne type information, tjekker vi med udbyderen, om denne information oprindeligt blev indsamlet på legitim vis, så vi kan sikre os, at vi kun kontakter de personer, der aktivt har udtrykt en interesse i at modtage informationer fra tredjeparter.
    • Vi kan modtage information om dig, hvis du ansøger om en stilling hos KKI.

Hvordan anvender vi dine oplysninger?

Vi anvender oplysninger om dig på følgende måder:

  • Til at administrere vores kommunikation med dig.
  • Til at gennemføre kliniske undersøgelser.
  • Til at gennemføre vores forpligtelser ifm. med kontrakter, der er indgået mellem dig og os.
  • Til at besvare dine forespørgsler.
  • Til at give dig information om vores aktiviteter eller skræddersyet information om et program, du har tilmeldt dig.
  • Til at forbedre vores services.
  • Til at varsle dig om ændringer i vores services eller om nye produkter og services.
  • Til at høre dit syn på vores produkter og services.
  • Til at vurdere din ansøgning ifm. ansættelse.
  • Til administration og kvalitetssikring.
  • Til at sikre, at indholdet på vores hjemmeside præsenteres på den mest effektive måde ift. dig og din computer.
  • Til at kunne udøve, etablere og forsvare vores juridiske rettigheder.
  • Til at kunne administrere vores hjemmeside og interne aktiviteter – inkl. fejlfinding, dataanalyse, testing, research, statistik samt til spørgeskemaundersøgelser.
  • Til at gøre det muligt for dig at deltage i interaktive tilbud ifm. med vores forsøg på at holde vores side tryg og sikker.
  • Til at administrere og følge op på rapporter om bivirkninger.
  • Til at registrere, undersøge og svare på klager.
  • Fra andre informationskilder; Vi kan kombinere denne information med oplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler om dig. Vi kan anvende kombinationen af disse oplysninger for formålene, som er angivet ovenfor (alt afhængigt af den type information, vi modtager).

Sådan kommunikerer vi med dig

Vi kan vælge at skrive SMS-beskeder eller e-mails til dig for at informere om vores aktiviteter, produkter og services. Du kan dog framelde dig modtagelsen af disse når som helst via et automatiseret system. Denne proces beskrives nederst i den e-mail, du modtager. Hvis en automatiseret afmeldelse ikke er tilgængelig, vil klare instruktioner til manuel afmeldelse være tilgængelige.

Vi kan fra tid til anden, vel at mærke med dit samtykke, ringe dig op for at dele information om vores aktiviteter eller for at give dig information om vores produkter og services. Du kan imidlertid frabede dig sådanne opkald under samtalen eller ved at kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet under sektionen ”Kontakt os” i denne privatlivspolitik.

Vi kan også kontakte dig med skriftlig markedsføring, når det er i vores legitime interesse at gøre dette, og når denne interesse ikke tilsidesætter dine rettigheder. Vores legitime interesse er at tilbyde information om vores services, produkter og andre aktiviteter eller fra særligt udvalgte organisationer. Du har ret til at kontakte os med henblik på at opsige modtagelsen af denne form for markedsføring.

Profilering

Vi kan anvende profilering og screening-metoder for at producere relevant kommunikation og for at tilbyde dig en bedre oplevelse.

Dertil anvender vi eksterne datakilder til at øge og forbedre vores viden om dig. Det kan også betyde oplysninger om eventuelle adresseændringer og andre kontaktoplysninger.

Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger anvendes til dette formål, eller hvis du har spørgsmål om vores brug af dine oplysninger, kan du kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet under sektionen ”Kontakt os” i denne privatlivspolitik.

Hvad er vores juridiske grundlag for at anvende dine oplysninger?

Der findes en række lovmæssige grunde til at behandle dine persondata.

En af dem er ”legitim interesse”, hvilket indebærer, at vi kan behandle dine persondata, hvis (i) vi har en oprigtig og legitim grund, og (ii) vi ikke dermed overtræder dine rettigheder og interesser.

Vores mål er udviklingen og kommercialiseringen af innovative medicinformer.

Vi anvender dine persondata at kunne opnå disse mål og for at give dig den mest bedste oplevelse i form af relevant information, produkter og services.

Hver gang vi behandler dine persondata for vores legitime interessers skyld, vil vi overveje og balancere den mulige indvirkning, som dette kan have på dine person og dine rettigheder under den gældende databeskyttelsesforordning.

Vores brug af persondata bygger desuden på disse lovmæssige grundlag:

  • Hvis du anskaffer et produkt eller en service fra os, har vi ret til at håndtere dine persondata for at fuldføre vores kontrakt med dig.
  • Hvis vi kontakter dig via e-mail, sker det kun med forudgående samtykke fra din side, med mindre du har anskaffet en service. I så fald går vi ud fra vores legitime interesse i at kontakte dig fremadrettet. Du kan bede om ikke at modtage sådanne e-mails ved at anvende oplysningerne i ”Kontakt os”-sektionen nedenfor.
  • For at efterleve vores juridiske forpligtelser eller til at etablere eller forsvare vores juridiske rettigheder.

Når vi anvender særlige kategorier af persondata, f.eks. information om dit helbred eller genetik, beder vi om et forudgående samtykke.

Sommetider kan dine personlige oplysninger anvendes til statistisk research, men kun i en form, hvor du ikke længere kan identificeres.

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer dine persondata i vores systemer, så længe det er nødvendigt for de formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet, eller til at efterkomme juridiske, regnskabsførende eller andre rapportmæssige krav.

Lovgivningen kræver, at vi opbevarer visse oplysninger i et fastsat tidsrum. I de tilfælde, hvor der ikke findes sådanne juridiske forpligtelser, der determinerer en passende opbevaringsperiode, vil vi selv opveje mængden, karakteren og følsomheden af de personlige data, den potentielle risiko ved uautoriseret brug eller en potentiel afsløring af dine persondata i forhold til de formål, hvortil vi behandler dine persondata, og hvorvidt vi kan realisere disse formål på anden vis.

Derfor gemmes informationerne muligvis kortere eller længere tid, alt afhængigt af hvor længe der er brug for disse.

Vi evaluerer vores opbevaringsperiode for persondata på regelmæssig basis.

I visse tilfælde anonymiserer vi dine persondata (så de ikke længere kan associeres til dig) vedrørende research eller statistiske formål. I så fald kan vi anvende informationen på ubestemt tid uden at varsle dig yderligere.

Hvis du beder os om at slette oplysninger om din person i henhold til dine relevante rettigheder, vil vi imidlertid fortsat lagre grundlæggende informationer på vores tilbageholdelsesliste for at registrere din forespørgsel, og så vi samtidig undgår at fremsende dig uønsket materiale.

Hvem vil vi muligvis dele dine oplysninger med?

Vi videresælger IKKE dine personlige oplysninger til nogen former for tredjeparter.

Vi kan imidlertid vælge at dele dine persondata med ethvert medlem af vores virksomhedsgruppe, hvis vi har ret til at gøre dette.

Vi kan dele din information med udvalgte tredjeparter, herunder:

  • Når vi anvender andre virksomheders service, f.eks. til at besvare spørgsmål om vores produkter, til at udsende post og e-mails, til patientanalyse, kundevurdering- og profilering, eller når vi anvender revisorer eller andre professionelle rådgivere.
  • Forretningspartnere, leverandører eller underleverandører til udførelsen af enhver kontrakt, vi har indgået med dem eller dig.
  • Til analyse- og søgemaskineudbydere, der hjælper os med at optimere vores side.
  • IT-serviceudbydere.
  • Organisationer til klinisk research.
  • Sundhedsfagligt personale.
  • Hvis vi arrangerer et event i samarbejde med andre navngivne organisationer, kan dine oplysninger blive delt med disse. Vi vil dog meget tydeligt angive, hvad der sker med dine oplysninger, når du registrerer dig.
  • Hvis vi fusionerer med en anden organisation eller grundlægger en ny enhed, vil dine persondata blive overført til den nye enhed.

Vi kan videregive dine persondata til tredjeparter:

  • For at efterleve enhver retskendelse eller anden retslig forpligtelse. Det sker, hvis dine data efterspørges af statslige- eller retshåndhævende myndigheder eller ifm. børsmæssige forpligtelser for et medlem af Kyowa Hakko Kirin Group.
  • For at håndhæve vores brugsbetingelser eller enhver anden aftale.
  • For at beskytte vores ejendom eller andres. Det kan betyde en udveksling af information med andre virksomheder og organisationer som foranstaltning mod svindel eller for at reducere kreditrisici.

Internationale overførsler af persondata

Eftersom KKI er en international virksomhed, der består af en række enheder på verdensplan, kan de indsamlede data blive overført til og lagret på adresser uden for Den Europæiske Union (EU) for formålene, der er beskrevet i denne politik – dette gælder særligt for vores moderselskab Kyowa Hakko Kirin i Japan. Ønsker du en liste over andre enheder, som dine persondata kan blive delt med, bedes du venligst se http://www.kyowa-kirin.com/about_us/worldwide_locations/index.html#pharmaceuticals .

Dataene kan også blive behandlet af ansatte, der operer uden for EU, men som arbejder for os eller en af vores leverandører. De ansatte kan bl.a. være beskæftiget med behandlingen af dine betalingsoplysninger og udøvelsen af supportservice.

Data kan overføres og hostes af tredjeparts IT-serviceudbydere i lande uden for EU som del af Cloud-services, udvalgt af Kyowa Kirin International, med det formål at sikre den daglige drift. Vi kan også dele dine data med udvalgte ikke-associerede serviceudbydere eller konsulenter, der agerer på vores vegne. Det kan være eksterne marketingbureauer, specialrådgivning og sagførere.

Hvis det er tilfældet, forbliver dine data stadig beskyttet af en eller flere sikkerhedsforanstaltninger, som er fastsat juridisk, f.eks. ved anvendelsen af anerkendte standardkontrakter. Vi tager alle nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i henhold til denne privatlivspolitik.

Hvis du ikke leverer persondata

Når vi forsøger at indsamle persondata qua lovgivningen som et led i kontraktbetingelserne mellem os og dig, eller fordi du er interesseret i et program, og du ikke leverer de nødvendige persondata, kan vi muligvis ikke fuldføre den indgåede kontrakt eller tillade dig at deltage i programmet. Hvis det er tilfældet, vil vi varsle dig på forhånd.

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder. Hvis du vil gør brug af disse, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet i ”Kontakt os”-sektionen. Hvis du udøver dine rettigheder, kan vi bede om dokumentation for din identitet og tilstrækkelig information om din interaktion med os, så vi kan lokalisere dine persondata. Hvis vi medgiver, at vi er forpligtede til at give dig (eller en anden part på dine vegne) registerindsigt, vil vi levere dataene uden ekstra omkostninger, med mindre der er tale om meget særlige tilfælde.

Du har også ret til at indgive en klage hos din lokale databeskyttelsesmyndighed, hvis du er utilfreds med måden, hvorpå vi behandler dine data. Du kan kontakte følgende relevante myndigheder:

Dine rettigheder omfatter:

  • Transparens ift. måden, hvorpå vi anvender dine data, og retten til at forespørge om adgang til dine data (right of access).
  • Retten til at få dine persondata opdateret og korrigeret (right og correction/rectification).
  • Retten til at anmode om at få dine data slettet (right to be forgotten).
  • Retten til at bede os om at ophøre med at behandle dine data (right to restriction).
  • Retten til at gøre indsigelse mod (i) databehandling, der bygger på vores legitime interesse; (ii) behandling af dine data til direkte markedsføringsformål; og (iii) automatiserede beslutninger og profiling (right to object).
  • Retten til at modtage en kopi af din information eller få denne videresendt til en tredjepart (right to data portability).
  • Retten til at kræve kompensation for materiel eller ikke-materiel skade, der er forårsaget af vores brud på databeskyttelseslovgivningen (right to compensation).

Hvis du ønsker at vide mere om dine rettigheder, kan du besøge Informationskommisærens hjemmeside (https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr).

Hvordan tilgår og opdaterer du dine informationer?

Vi stræber efter at opretholde akkurate, komplette og relevante persondata i forhold til formålene, der er angivet i denne privatlivspolitik. Hvis vores persondata om din person er upræcise eller forældede, kan du bede om at få korrigeret disse. Det er vigtigt, at de persondata, vi ligger inde med, er præcise og aktuelle.

Sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter mod tab, misbrug og forvanskning af dine persondata

Vi har implementeret passende foranstaltninger, der sikrer dine persondata mod tilfældigt tab og mod en uautoriseret tilladelse, brug, ændring eller offentliggørelse. Du kan få yderligere detaljer om vores sikkerhedsforanstaltninger ved at henvende dig til vores virksomhed.

Tredjeparter vil kun behandle dine persondata på vores opfordring, og når de har accepteret at behandle dine oplysninger fortroligt og sikkert.

Vi har også etableret procedurer mod ethvert brud på datasikkerheden. Vi vil meddele dig og enhver anden relevant myndighed om et formodet brud på datasikkerheden, da vi er juridisk forpligtede til at gøre dette.

Vores sikkerhedsforanstaltninger gennemgås regelmæssigt.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne politik, vores privatlivsbeskyttelse, hvordan du udøver dine rettigheder, eller hvordan du gør indsigelse, bedes du kontakte vores databeskyttelseskontor:

  • Global Data Protection Officer Anne Frost: e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Local Data Protection Champions Mona Eghbali and Rebecka af Petersens: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. and This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Post: Kyowa Kirin International Ltd, Head Office, Galabank Business Park, Galashiels, TD1 1QH, United Kingdom adresser venligst forespørgslen til ”Data Protection Officer”
  • Telefon: +44 1896 664 0000

Are you sure you wish to continue?